Zelf beter leren fotograferen?

Kijk op www.fotoschoolhoorn.nl voor mijn verschillende workshops bestemd voor iedereen die een camera heeft en beter wil leren fotograferen ongeacht welke camera je hebt.

schermafbeelding-2016-10-30-om-23-54-02Heb je zelf geen camera? Bij  www.fotoschoolhoorn.nl  kan je er voor een klein prijsje een huren voor de duur van de workshop en de cursus

Je kunt contact met mij opnemen voor meer info, bel mij dan even op 0622115628

Reacties van cursisten:

Betty Schootstra:

Deze workshop kan ik een ieder aanraden! Zelf ga ik nooit zonder camera de deur uit en schiet bijna dagelijks, wel een paar foto’s. Nu beleef ik nog meer plezier aan het fotograferen, bijvoorbeeld als ik een stilstaand object fotografeer, doe ik nu de instelling handmatig i.p.v altijd alles automatisch! Veel leuker, en mooier resultaat!
Ik heb er echt veel van geleerd in die ene dag! Het lesboek dat je mee krijgt geeft je een duidelijke uitleg zodat als je iets vergeet, het makkelijk kunt opzoeken. En de lunch die Joyce ons voorschotelde, was overheerlijk!
Dankjewel Joyce, Het was een heel gezellige dag!

Arno Smit en dochter:

Ik heb een leuke cursusdag gehad samen met mijn 13 jarige dochter. In de ochtend een blok over de belangrijkste theorieaspecten en in de middag Hoorn in om foto’s te maken. Een oppepper voor mijn fotohobby!

Annelies van Braam

Joyce heeft een prachtig atelier waar ze ook de cursus geeft. 
Het is ook voor minder valide cursisten geschikt en je kunt er dichtbij parkeren! 
Ze luistert echt goed naar je vragen en kan met elke camera overweg! Ze verteld je alles over perspectief, compositie,contrast. Maar ook over bewegingsonscherpte,scherpte diepte en ruis!
Kleine adviezen van haar geven al een betere, leukere foto! Ik vond het een hele openbaring en mijn fototoestel en ik zijn nu grote vrienden!
Annelies

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *